NDCs elektriker och elmontörer är främst sysselsatta inom byggsektorn och fastighetsbranschen. Här arbetar vi med nybyggen, tillbyggnader och ombyggnationer. I fastighetsbranschen erbjuder vi fastighetsägare hjälp med servicearbeten och mindre ombyggnationer. Vi strävar alltid efter totalansvar i våra entreprenader och vill helst vara med hela vägen från projektering till slutförande. Vi levererar med hög kvalité och engagemang i alla led – till skolor, butiker, bostäder, kontor och lager.
 
 
   
 

Vi är en komplett leverantör av installationer inom el, tele, data, larm, ljus och belysning. Vi arbetar med kompetens och kvalitet för att skapa ett så starkt förtroende hos våra kunder att relationerna blir lönsamma och långsiktiga för båda parter och med ett eltekniskt kunnande som ska befinna sig i utvecklingens absoluta framkant.

Via denna länk ser du en del av våra priser, främst för att du som kund skall kunna uppskatta vad ditt uppdrag ungefär kommer att kosta. Vid alla större jobb rekomenderar vi dock att du begär en offert. Prislistan ska ses som en vägledning.

Länk till prislista

 

 
Copyright ©Hjortstierna 2006 l NDC Hus Hem & Trädgård AB l Tel 020-400 510 l info@ndcbygg.se