Vi utför allt inom golvläggning, golvslipning, reparationer, vattenskador, underhåll och andra typer av arbeten rörande behandlingar av golv och träytor. Vi utför en mängd olika typer av arbeten som ger oss en unik kompetens, vilket gör att du som kund kan känna dig trygg när du anlitar våra golvläggare och golvslipare. Vi utför allt ifrån storskaliga byggprojekt till specialdesignade lägenheter. Våra kunder sträcker sig från de största byggföretagen till dig som privatperson. Inget jobb är för stort eller litet för oss, vi sätter alltid dig som kund i fokus i alla lägen.

 
 
   
 

Dig som kund ett komplett utbud av tjänster för allt du kan tänka dig behöva för att få just de golv som du alltid drömt om. Antingen lägger våra golvläggare in ett nytt parkettgolv eller så slipar vi och renoverar de befintliga.

Vi erbjuder dig konkurrenskraftiga priser på golv från svenska golvtillverkare och som har ett av marknadens bredaste sortiment på lamellparkett. Vi utför även andra typer av slipningar som till exempel slipning av trappor, altaner och köksbänkskivor mm.

När vi arbetar i våtutrymmen har våra golv- och plattsättare alltid våtrumsbehörighet som PER och GVK samt att vi arbetar alltid efter branchreglerna för Säker Vatteninstallation.

Är ni i behov av ett helhetskoncept med även läggning av mattor, som till exempel linoleum- eller plastmatta eller varför inte klinkers?
Kontakta oss så tar vi hand även om dessa golv-beläggningar.

Via denna länk ser du en del av våra priser, främst för att du som kund skall kunna uppskatta vad ditt uppdrag ungefär kommer att kosta. Vid alla större jobb rekomenderar vi dock att du begär en offert. Prislistan ska ses som en vägledning.

Länk till prislista

 
Copyright ©Hjortstierna 2006 l NDC Hus Hem & Trädgård AB l Tel 020-400 510 l info@ndcbygg.se