NDC Bygg, garanterat riktiga hantverkare!
 
 

 

     
   
 

Vi sätter stolthet i allt vi gör, vare sig det handlar om att riva ur ett badrum, bygga nytt eller att med varsam hand renovera en 1800-talsvåning. Våra projekt kan handla om så vitt skilda saker som att bygga framtidens soprum eller att renovera 200 lägenheter och trapphus och det är viktigt för oss att alltid ha kundens bästa för ögonen.

 
 
   

Allt från hela eller delar av rum, villor, lägenheter, badrum, vi målar om, sätter nytt kakel eller ny fasad och ny dränering eller till och med kapa ner störande träd.

För lite större fastigheter bygger om såväl entréer, trapphus och hela fasader som dina lokaler, kontor, receptioner eller andra utrymmen som kan behöva en ansiktslyftning.

Ombyggnadsarbeten kräver som regel lite mer vad gäller handlingar, men går väldigt ofta ihop med renoveringsarbeten. Tillbyggnad kan t. ex. vara utökning av boyta, som ofta kräver bygglov. Det kan vara exempelvis takfönster, burspråk, uterum eller liknande.

Vår arbetsgång är denna vid en förfrågan:

1, Vi tar en första kontakt,
2, Vi kommer överens om tid och plats för besiktning med inspektion (ibland behöver vi inte göra dessa, då det rör sig om arbeten som vi utför dagligen),
3, Vi lämnar en preliminär plan för tidsåtgång och pris.
4, Kunden accepterar offert,
5, Vi kommer överens om när arbetet ska utföras,
6, Vi bokar upp hantverkare, material och arbetet kan starta.

Vår serviceambition ska vara hög och normalt sett arbetar vi alltid med korta ledtider. Vi ska kunna påbörja arbetet redan inom 1-2 veckor.

 

Via denna länk ser du en del av våra priser, främst för att du som kund skall kunna uppskatta vad ditt uppdrag ungefär kommer att kosta. Vid alla större jobb rekommenderar vi dock att du begär en offert. Prislistan ska ses som en vägledning.

Länk till prislista

Vissa av våra arbeten gör vi så ofta att vi kan erbjuda våra kunder ett fast pris, som en extra trygghet och givetvis alltid med garanti.

Vi erbjuder fasta priser på de flesta arbeten vi gör, begär offert.

 

Här kan du göra enkel kostnadsfri förfrågan av våra tjänster:

Kategori:
Hantverkare:
Beskrivning:
Ytan är ca:
När:
Ort:
Namn:
Telefon dagtid:
Telefon kvällstid:
E-post:
 

 

Copyright ©Hjortstierna 2006 l NDC Hus Hem & Trädgård AB l Tel 020-400 510 l info@ndcbygg.se