Mura är i sig själva definitionen av ett hantverk. Känslan för det gamla i kombination med planerna för det nya är något som bara kan komma med erfarenhet. Vi jobbar endast med  murare som har erfarenhet, kompetens och behörigheter inom området.

 
 
   
 

Är att genomföra våra uppdrag på kortast möjliga tid, utan att för den skull göra avkall på kvaliteten. Vi har alltid en löpande dialog med dig som kund för att du ska kunna se hur arbetet fortskrider.

Via länken ser du våra priser, främst för att du som kund skall kunna uppskatta vad ditt uppdrag ungefär kommer att kosta. Vid alla större jobb rekomenderar vi dock att du begär en offert. Prislistan ska ses som en vägledning.

 
   
 

FASAD
Fasaden är grunden för det första intrycket en besökare får av fastigheten. Det ska inte bara vara snyggt utan även verka som skydd mot väder och vind. Våra erfarna yrkesmän trygga såväl utseendet som funktion på er fastighet.

MURNING
Mura är i sig själva definitionen av hantverk. Känslan för det gamla i kombination med planerna för det nya är något som bara kan komma med erfarenhet.

SPISAR
Vi murar även öppna spisar och kakelugnar.

Via denna länk ser du en del av våra priser, främst för att du som kund skall kunna uppskatta vad ditt uppdrag ungefär kommer att kosta. Vid alla större jobb rekomenderar vi dock att du begär en offert. Prislistan ska ses som en vägledning.

Länk till prislista

 

 
Copyright ©Hjortstierna 2006 l NDC Hus Hem & Trädgård AB l Tel 020-400 510 l info@ndcbygg.se