TRÄDGÅRD
 

En trädgård är ett avgränsat område, vanligen med odlingar av nytto- och prydnadsväxter . Med nyttoväxter avses vanligen bärbuskar och fruktträd av olika sorter.

 
 
  VÅRT ERBJUDANDE  
 

Vår affärsidé är att skapa gröna miljöer som är harmoniska, praktiska och som inte kräver så mycket av dig.

Vår utmaning är att göra verklighet av dina trädgårdsdrömmar. Du ger oss inspirationen och drömmen, vi förverkligar via vår praktiska erfarenhet och vår stilmässiga kunskap.

Vi jobbar framför allt med trädgårdsdesign men även rådgivning. Vi projektleder även gärna anläggningen av trädgårdar vi ritat och har kontakt med flera duktiga anläggare. Våra kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag framför allt i Göteborg med omnejd.

Vi vill ge dig en välplanerad trädgård som är lika lättskött som den är vacker eftersom vi tror att många behöver mer tid för njutning och mindre tid för jobb.

För att du ska få ut så mycket som möjligt av din trädgård planerar vi den även efter var du vistas mest under de olika årstiderna. En trädgård du kan njuta av året runt.

Vi jobbar oftast i team. När vi kommer ut för att titta på trädgården är vi oftast två och även under designprocessen bollar vi idéer fram och tillbaka. Även om det alltid finns en som är projektledare för designen. Man får flera designers på köpet skulle man kunna säga.

 
     

Copyright ©

Hjortstierna 2006 l Håltavägen 9-11 423 38 TORSLANDA l Tel 031-922390 l info@ndcinternational.se